little_angel ja Gede

perjantai 22. toukokuuta 2015

I promise to love you every moment forever

Minun ja Geden tämän päivän ohjelmaan kuului matka Ouluun, Geden siskon mennessä naimisiin.

Aamu alkoi jo puoli seitsemän ja aamupalan syötyä alkoi ahkera laittautuminen. Kiharsin hiukseni ja vetelin suortuvat takaraivolle jonkinlaiseksi nutturaksi ja Kuopiosta alku keväästä ostamani rusetti kiinni hiuksiin.

 Otsatukka aiheutti pienen päänvaivan, mutta lopulta päädyin hieman tupeeraamaan sitä ja siistimään päällimmäiset hiukset, jottei tukkaan jäisi mitään harakanpesää näkyville.

Korvissa minulla on hopeiset ketjupallot, polka raidalliset pallot ja hevosenkenkä (reikiä on siis 5). Kaulaan laitoin siron ketjun, jossa on vaaleanpunaisella kivellä varustettu enkeli.

Mekon ostin jo joulukuussa H&M:ltä ja bolero on ostettu jostain Jyväskylästä vuonna yksi ja kaksi.

Itseni lisäksi laittelin myös anopin hiukset yksinkertaisesti kihartamalla ja suihkuttelemalla lakkaa pidoksi.





Ouluun tullessa olimme melkein jo myöhässä, kun oletimme vihkitoimituksen alkavan 13.00, mutta saimme parkkipaikalla kuulla sen alkavan jo klo 12.00! Onneksi parkista ei ollut pitkä matka maistraattiin ja lähdettiin tarpeeksi ajoissa.

Vihkitoimitus oli yllättävän lyhyt, joten itse en ehtinyt itkemään koko aikana (olen kamala vollottaja, oikeasti!) ja siirryimme juhlapaikalle syömään.

Pääruoasta ei ole kuvaa, eli lohta, uunijuureksia, kermaperunoita kaikkine lisäkkeineen. Hyvästä ruoasta saimme kiittää Geden toista siskoa T:aa. Kiitos vielä!


Kakun oli tehnyt T:n kihlattu S
Ja sitten näitä kuvia, kun kuitenkin niitä haluatte!




Ihan Pommacia on  :D
Kakkua <3


Paljon onnea vielä K ja H!

2 kommenttia: