little_angel ja Gede

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Elämänmuutoksista

Niinhän siinä kävi, että tulimme hankkineeksi Geden kanssa meille asumaan pienen karvalapsen :)

Lakupommi
Laku on meillä nyt ollut päivää vaille kolme viikkoa, ja ihanat ajat ne ovatkin olleet :) Tosin nyt kun hampaat alkavat irtoilemaan, niin pitää joka paikkaa järsiä alkaen meidän ihmisten jaloista raapimispuuhun. Toistaiseksi on vain ylhäältä lähtenyt etuhampaat.

Haimme Pikkumiehen 60 km päästä olevasta löytöeläinkodista. Miksi? Koska halusimme tarjota kodin eläimelle, jonka elämän alkutaival ei ole mennyt ruusuisesti.

Alunperin meillehän olisi pitänyt tulla äitini kissa, mutta se karkasi Kajaanissa ja ehti pari viikkoa seikkailla kunnes saatiin loukutettua kiinni. Onneksi niin pian. Ja toivottavasti ei tykkää kyttyrää pikkuveljestä, kunhan siellä päin lähdetään käymään.

Toissa lauantaina pyörähdettiin Geden kanssa elokuvissa katsomassa Pixels, ja sai kyllä nauraa. Tosin osa meni lujaa ohi, mutta muuten erittäin mukava leffa :)





Ja käytiinpä sitä eräänä päivänä lasillisella ja sitten lopulta syömässä Amarillossa, josta en saanut kuvia otettua hämärän takia.

Koulu on meillä kummallakin lähtenyt kivasti eteenpäin. Gedekin on saanut kavereita ja odottelee haalareitaan saapuvaksi, jotka minäkin siis tahtoisin. Korkeakouluun ihan vain niiden takia :D 

(osa postauksen kuvista kännykkä laatua!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti